dimarts, 29 de juliol del 2008

Excursio a Glastonbury

Avui al mati hem fet classes i sense dinar, a les 12,30, hem pujat directament a l'autocar que ens duria fins a Glastonbury. Quan els nanos han sabut que avui menjavem "packed lunch" ja s'han comencat a queixar. I es que els dos "packed lunch" del cap de setmana encara son massa recents.


El "packed lunch" consisteix en una bosseta on hi ha una ampolla d'aigua, una poma, un paquet de patates, una xocolatina Mars i un postre de galeta amb melmelada de poma. Despres ens donen un sandvitx, que pot ser de mantega i pernil, d'ou, de tonyina o d'un revoltillo amb ou, ceba i altres vegetals, que als nois i a mi ens agrada molt. A les noies els costa mes menjar el sandvitx, tot i intentar canviar-los el que els hagi tocat. Jo insisteixo en que mengin el que els donen, ja que si han de gastar diners en menjar, els sortira molt car. De moment em fan cas.

A Glastonbury hem pujat un turo per veure la Gastonbury Tor. La pujada ha estat espectacular, enmig de vaques, molt de vent i mooooolta pujada. La vista a dalt era espectacular.

Ens ha sorpres el poble de Glastonbury ja que esta ple de gent molt hippy, molt alternativa... com ho diriem? Es diu que la Torre es magica i prop d'aqui es produeix el fenomen dels crop circles, ja sabeu, els dibuixos gegants als camps de blat.

Les botigues totes son molt esoteriques, venen herbes (de tot tipus, ejem), remeis per curar, es veuen bruixes i fades per tot arreu... En aquesta sortida hem tingut bastant temps lliure pero les noies no han trobat el tipus de botiga que buscaven. No hi havia cap GAP, ni Mango, ni res de tot aixo.

Per mes informacio de la torre i els seus efectes magics (en angles, sorry)

http://www.glastonburytor.org.uk/mysterytor.html