dilluns, 28 de juliol del 2008

Un dia al college

Avui ha estat un dia gairebe normal al college. Els nois han fet classe 3 h al mati i 3 h a la tarda; aixo de fer classe a la tarda nomes passara els dilluns, aixi fan les 15 hores de classe setmanals. Si us fixeu en el timetable que us adjunto, normalment al mati es fan classes i a la tarda es fan activitats. Es convoca una assamblea a les 14 en la que se'ls explica quines activitats s'ofereixen aquell dia, normalment solen ser quatre o cinc, a escollir.

Les activitats inclouen una seleccio de:

Esports: futbol, basquet, voleibol, tennis, badminton, squash, beisbol, criquet, rugby, piscina, tenis taula...

Altres: Art cafe (pintar samarretes, pintar bombetes), Internet Cafe, carreres de cotxes teledirigits, , la caca del tresor (amb c trencada!!!!!, amb aquests teclats anglesos no puc ni posar accents ni c trencades i passa el que passa, m'ha sortit una caca), grup de teatre, grup de dansa, preparacio del concurs de preguntes (Quiz show) i cita a cegues

Al vespre, les activitats son karaoke, quizz show, cita a cegues, visio de DVD amb subtitols en angles, internet cafe, talent show (on qui vol demostra el que sap fer, piano, cantar, ballar...)


Si volen connectar-se a internet, poden fer l'activitat Internet Cafe, que costa £1 per mitja hora, tot. Aixo es fa per tal que els estudiants racionin el seu temps davant l'ordinador, ja que si fos gratuit, n'hi ha que s'hi passarien la tarda. Pocs estudiants utilitzen aquesta activitat, ja que hi ha moltes pagines web bloquejades i ni tan sols hi ha el messenger, aixi que prefereixen fer altres coses. Fins i tot jo vaig haver d'anar a veure l'encarregat de la xarxa per a que em permetes l'entrada a flickr (on tinc les fotos), tambe estava bloquejada!!


Les noies no s'impliquen massa en les activitats, les he d'obligar i perseguir per a que en facin alguna. Estarien tot el dia parlant de nois (una estoneta val, pero toooooota la tarda???).

Els nens han fet amigues (catalanes, com no) i no van del pal de les noies, no. L'Aniol li diu fetus a una, l'altra el persegueix, corren pel campus... i l'Ernest que no para de riure!!!

Tipica estampa de les noies:

Tipica estampa dels nois:


Per cert, les dues primeres fotos son del palau de Blenheim.

4 comentaris:

Núria Gimbernat ha dit...

Missatge per a l'Aniol: ja veiem que, pel que fa a les relacions socials, no aprendras gaire angles... En fi, que hi farem: almenys, passa't-ho be(i, si de cas, dona-li conversa al teu company xines si es segueix despertant a la matinada)
Lourdes, felicitats pel blog. Ara mateix hi hem connectat des d'Estocolm (per aixo tampoc tenim accents ni c trencada... per sort, nosaltres no anem a cacar res!)
Josep i Nuria

Unknown ha dit...

lourdes, suerte que nos informas tu porque las niñas están tan a gusto que se olvidan a encender el móvil. Por fin hemos podido hablar con Ana Cristina y está muy contenta - le cayen bien las rusas de su cuarto y dice que aprendde en las clases.
Prepararos, parece que vienen unos días de lluvia. Esperamos que siguies teniendo unos dís divertidos y buen tiempo en Londres. Un abrazo, Annette & Manolo

pares ada ha dit...

Hola Lourdes,
el blog ha estat una idea brillant que no t'agrairem mai prou, podem seguir gairebé en directe les activitats de les nenes.
Ara et poso un repte: mira si pots fer una foto a l'Ada que no surti amb cara d'empanada -disculpa el rodolí-

Lourdes ha dit...

Pares Ada, un dia us fare un poster amb les fotos que tinc de l'Ada en les que es gira d'esquena quan em veu amb la camera. Tindreu mil visions del seu clatell!!!
Gracies a tots pels comentaris!