dimecres, 30 de juliol del 2008

Excursio opcional diumenge

Quan vaig preguntar als nois i noies on els agradaria anar el diumenge, la primera pregunta que van fer les noies va ser: "on van els argentins?"

Vaig haver de preguntar on anaven els argentins, ja que el nostre grup es veu que depenia d'ells i resulta que es queden al campus. Llavors, les noies han decidit tambe quedar-se al college... aixo es picar ferro fred!!!

L'Aniol i l'Ernest, en canvi, tenen ganes de veure coses. Vam proposar anar a Stonehenge i Salisbury, pero no s'ha emplenat el bus i s'ha anul.lat. Ens apuntarem amb els portuguesos que van a Lynton i Lynmouth, un poblet de la costa nord de Somerset, per anar d'un poblet a l'altre utilitzen un funicular que travessa grans penyasegats. Sembla una bona sortida.

La unica que tenia dubtes si anar o no d'excursio el diumenge era l'Ada, pero aquest mati li he demanat que em digues si o no i m'ha respost amb un "no ho se", aixi que no l'he apuntada. Els he donat tres dies per pensar-s'ho i havia de donar una resposta a l'oficina, que avui tanca autocars.

Les noies doncs es quedaran al college amb els membres de l'staff, que planificaran activitats com si fos un dia normal, i jo acompanyare als nois d'excursio.

Aquesta foto pertany una de les activitats d'abans d'ahir, carreres amb cotxes teledirigits.

7 comentaris:

RPagesB ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Lourdes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
RPagesB ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
RPagesB ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Lourdes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Núria Gimbernat ha dit...

Lourdes: de debo que estem parats del que dona de si el blog... Es clar que se t'ha d'agrair l'esforc, que ja es veu que t'ho has agafat molt seriosament, i no pas de tramit. Una altra vegada, moltissimes gracies.
Josep i Nuria

Lourdes ha dit...

Gracies Josep i Nuria. Ho faig perque m'agrada i quan he tingut la meva filla fora sempre he pensat que m'agradaria veure per un forat el que feia.
Per cert, perdoneu els comentaris eliminats, era una conversa amb el meu marit, poc interessant per tots...