divendres, 25 de juliol del 2008

Habitacions



En el campus hi ha 6 cases, les nostres noies estan a Annex, tambe connegut com a Hospital i els nois estan a Wills East. Cada casa te un Houseparent que s'encarrega dels problemes que puguin sorgir a la casa. La Houseparent d'Hospital es la Lindsay i el de Wills East es l'Imre, un senyor super agradable i servicial.


La Claudia i l'Ada estan en una habitacio de cinc, que comparteixen amb dues portugueses(?) i una alemanya; l'Anna Cristina, la Jacqueline i la Xenia estan en una habitacio de 7, junt amb 4 taiwaneses (l'Anna Cristina esta molt motivada, ja ha apres a dir hola en cantones i vol que li escriguin "t'estimo" al seu quadern en aquella caligrafia indesxifrable). Es queixen que no tenen on posar la roba. Primer no els vaig fer cas... ja sabeu que les adolescents es queixen per no res, pero quan vaig veure l'habitacio, em vaig adonar que tenien rao i vaig acordar amb la Lindsay que els portaria un calaix a cadascuna del meu dormitori, que son immensos.




Els nois estan en una habitacio de 4 amb un rus i un xines, molt divertits tots dos. El xines encara te jet-lag i es la segona nit que se'ls desperta a les 5 i es posa a trucar a casa. Pero els nanos no es queixen al xinito, es venen a queixar a mi. Els he dit que primer parlin amb en William, i si no fa cas, ja parlare jo amb ell. I es que volen que els ho facis tot, eh!!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una salutació especial per l'Ernest. From your dear Aunty! Rose XD!