dilluns, 4 d’agost del 2008

Activitats

Com us he anat dient, els nois i noies ja van participant de totes les activitats que proposen els monitors del college, que son molt variades: n'hi ha que son molt esportives, com futbol, tennis, voleibol o basquet.

Altres, mes que esportives es pot dir que son relaxants, ja que a la piscina climatitzada s'hi esta molt be...

excepte que un parell de marrecs es posin a esquitxar al teu costat!!! (son l'Ernest i l'Enrique, el basc, que es queda aqui un mes i esta aprofitant dels nostres ultims dies)


Aquest es l'Activity Center, on anem a buscar els estris d'esport, les raquetes, les pilotes.. hi ha un futboli i la taula de tenis taula. Al fons a l'esquerra hi ha la Tuck Shop o botiga de llaminadures. Esta oberta durant les hores de descans dels nanos entre classes i tambe durant les activitats. Hi venen refrescos, sucs, aigues, xocolatines, patates i altres snacks.


Durant les classes i per fomentar la participacio dels estudiants, els donen uns paperets que tenen forma de diner que aqui s'anomenen LALs (igual que l'organitzacio "Learning and Leisure"). Si responen be una activitat, els donen 1 LAL, si participen molt, 5 LALs, i aixi anar fent. Aquests LALs s'han d'anar guardant ja que cada quinze dies es fa un Casino, on poden apostar els seus LALs per tal de poder guanyar-ne mes (o perdre'n)


Al final de la nit es fa una subhasta d'uns 10 premis, al millor postor. Per exemple, una hora d'internet, que en realitat valdria £2, els nanos pujen pels LALs que tenen. Altres premis son, una beguda i una xocolatina del Tuck Shop, un premi sorpresa, una bandera anglesa signada pels membres de l'staff, i els dos premis mes esperats: una tarda de DVD amb 10 amics i crispetes, i una tarda amb en Pablo, un membre de l'staff molt popular entre els nois.

Per aquests dos premis els alumnes van ajuntar els LALs que tenien entre ells i es van aconseguir xifres astronomiques. Les nostres noies, junt amb els argentins, van aconseguir en Pablo i just avui el tenen com a esclau tota la tarda. La subhasta va ser molt emocionant i renyida.

Ahir vam fer karaoke, les noies van cantar "Barbie Girl" i l'Aniol, l'Enrique i jo "Take on me"; l'Ernest es un rajat i se'n va anar a dormir/jugar amb la consola.

Avui toca Talent Show. Les noies diuen que no tenen temps de preparar res, a veure si les acabo de convencer. Els nois volen cantar una canco de La Trinca. Ja estem assajant "Som els reis de la carretera...."