dimecres, 6 d’agost del 2008

Ultim dia

Que rapid ha passat tot, ja ha arribat l'ultim dia. Tots tenen ganes de tornar, principalment perque molts dels amics que han fet ja han marxat o estan a punt de marxar; avui arribara una nova fornada d'estudiants, per passar aqui la resta de l'agost.
El temps durant la primera setmana ha sigut assolellat i caluros, gens tipic aqui a UK, pero aquesta ultima, els nuvols no han deixat veure el sol i de tant en tant queia aquesta pluja empipadora, que no et fa treure el paraigua pero desllueix el dia. Suposo que es un altre motiu per tenir ganes de tornar... a disfrutar del bon temps de Catalunya!

Aquest temps tambe ha fet que hi haguessin bastantes grips entre els estudiants i alguns membres de l'staff, que han hagut d'anar al metge i guardar llit durant alguns dies. Per sort, cap dels nostres ha estat malalt.

Els plans que teniem per aquests dos dies han canviat. Avui haviem de deixar les habitacions lliures i ens van fer fer les maletes ahir. Dilluns vam fer la ultima passejada a Taunton.

Imatge del karaoke del dilluns. No tenim fotos nostres, erem a l'escenari!!!