divendres, 1 d’agost del 2008

Comiats, Activitats i Excursio Exmouth

El dimecres es dia d'arribades i de comiats, van marxar el grup de catalans, les taiwaneses recatades, els turcs i alguns mes. Dimarts al vespre es va fer una cerimonia de comiat on es van donar els certificats a cada estudiant que marxava. Els certificats son molt complerts, ja veureu.
Degut a que alguns llits quedaven lliures, hi ha hagut moviment d'habitacions i l'Ernest i l'Aniol s'han quedat sense xino... quina peeeeena! ara que el tenien ensenyat!
El dimecres a la tarda els vaig proposar d'anar a Taunton, a uns 15 minuts caminant, despres de les classes, de 14 a 18. A les noies els va semblar molt bona idea i els nois, despres de pensar-s'ho, van preferir quedar-se a jugar a tennis al college.




Vam anar de botiga en botiga i fins i tot es van emprovar uns vestits de festa! La Claudia i l'Ada es van comprar un "Mood Ring", un anell que canvia de color segons l'estat d'anim (?) i sobretot la Claudia flipaaaaava! No parava de cridar: "ara es verd!, mira, mira, ara es marro!" i nosaltres vinga riure!!!
Al vespre vam fer la "Blind Date Disco" o cita a cegues. Quan entravem a la discoteca ens donaven un numero que ens haviem d'enganxar a la samarreta; a la paret hi havia uns folis numerats i podies posar un missatge a la persona que volguessis buscant el seu numero als folis. Aquesta activitat va agradar especialment a les noies.

Al mateix temps, hi havia una membre de l'staff que pintava parts del cos a qui vulgues, molts es van pintar la cara.

Ahir ens van sorprendre una vegada mes amb una nova activitat, els "Olimpic Games". Eren tot un seguit de proves d'allo mes estrambotiques, cada prova que superaves et donava un punt. Hi havia llancament de sabata, carreres de crancs (de quatre grapes pero de panxa enlaire), et feien girar durant deu segons amb el cap enganxat a un stick d'1 m i quan sonava el xiulet calia correr fins a tocar un con (aquesta prova era molt divertida, ja que tots sortien marejats de l'stick i cap corria en linia recta), el carreto, carreres de sacs... Els nois van riure molt i s'ho van passar molt be; les noies, en aquesta ocasio, van preferir jugar a tennis taula. Avui hi ha un Casino planejat... ja us ho explicare!!!


I per ultim, l'excusio a Exmouth. Va fer un dia horrible, plovent i molt de fred i va deslluir completament la sortida. Tal com veieu en el mapa, aquest poble es a la costa. L'organitzacio va llogar un viatge d'una hora en vaixell per veure la costa i per entrar dins el riu Ex. Hagues estat un passeig fantastic amb sol.


Mentre esperavem el vaixell i com que feia fred, una de les monitores va proposar de demanar fish & chips en un bar, demanant-los mitges racions a bon preu ja que erem molts. L'Ernest, L'Aniol i jo ens vam partir una d'aquestes mitges racions (entre tres encara era mes barat, som catalans, no ho oblideu!) i ens va sentar d'allo mes be. L'Aniol hi volia posar ketchup i l'Ernest i jo ens hi vam negar... el va haver de posar en un raconet. La paella tambe se la menja amb ketchup aquest noi?