dimarts, 5 d’agost del 2008

Gala Certificats


Acabem de fer el lliurament de certificats al teatre per a tots els alumnes que dema marxen. El director i cada professor cridava als seus alumnes i els donava en ma un certificat de la seva estada al college amb les hores de classe fetes i un altre amb les notes que han tret.



Han tret unes notes espectaculars, ja ho veureu, i es que a classe han treballat molt. I no us penseu que regalen les notes, vaig veure'n algunes dels que van marxar la setmana passada i no eren tan bones!!!

Ara estan a la Farewell Disco, o discoteca d'acomiadament. Dema hi ha grups que marxen a les 3 la matinada (com els nostres amics argentins). El director ha suggerit que ningu s'aixequi a aquella hora a despedir-los i he vist una cara de decepcio en les nostres nenes. Em sembla que tenien previst posar el despertador...

En fi, ha estat una vetllada molt agradable, amb molts apladiments, moltes abracades i moltes rialles. Llastima que no tenia els nanos tan ben ensenyats com els xinesos, que es paraven a posar per les fotos i fins i tot feien el senyal de victoria amb la ma!!