diumenge, 3 d’agost del 2008

Excursions cap de setmana 2

Ahir vam anar a Londres i vam veure moltes coses i.. vam fer poc shopping! Vam sortir a les 6,30 del college i arribavem a la capital anglesa cap a les 10,30, amb pausa pels pipins i tot. Ens van deixar al British Museum, on vam estar prop d'una hora i mitja.


Despres vam travessar el Soho, el China Town i ens vam dirigir a Leicester Square. Des d'alla vam passar per un dels laterals de la National Gallery i ja erem a Trafalgar Square, amb l'estatua de Nelson i els lleons. Vam parar una estona a veure l'ambient que hi havia: uns predicadors de la Biblia amb microfon i tot, una despedida de soltera amb disfresses, gent de tot tipus.


Despres ens vam dirigir al Whitehall i vam passar per davant Horse of the Guards, on ens vam poder fer una foto amb els guardies muntats sobre els cavalls, vam passar per Downing Street, la residencia del primer ministre, fins arribar al final d'aquest carrer, on hi ha el Parlament, el Big Ben i Westminster Abbey. Vam parar una estona per fer fotografies i comprar suvenirs i vam continuar caminant per St Jame's Park fins Buckingham Palace. Com que hi havia la bandera hissada, vam saber que la Reina era a Palau.
Va ser una graaaaan passejada, pero va valer la pena ja que van veure molts dels monuments i llocs representatius de Londres. El shopping el farem dimarts, a Taunton.


Avui diumenge, l'Ernest, l'Aniol, jo i l'Enrique (un nano basc que hem adoptat, que ha vingut sol) hem anat a Lynmouth, Lynton i Dunster, junt amb un grup de portuguesos i grecs. Les dues primeres ciutats son considerades "les petites Suisses d'Anglaterra", estan a la costa nord de la zona on estem.

La particularitat d'aquests dos pobles es que Lynmouth es troba arran de mar i Lynton 2oo m mes amunt i un trenet impulsat per aigua uneix aquestes dues poblacions. Val a dir que les vistes des de Lynton son impressionants, fins i tot es podia veure Gal.les.





Dunster es un poblet medieval amb casetes molt particulars, la visita tambe ha valgut la pena.